sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Uniikkeja unisukkia

 Jämälankoja tuntuu taas kertyneen kaappeihin pussi jos toinenkin. Ajattelin sitten tehdä itselleni uniikkisukkaperiaatteella parit unisukat. Käytän villasukkia kesät talvet, yötä päivää. Tärkeintä on mukavuus jalassa ja persoonallisuus tottakai. Mikään ei ole niin mukavaa, kuin vetää eripariväriset pitsiset villakiiturit jalkaan ja kömpiä sänkyyn tai paahtaa vaikka töihin hippulat vinkuen. 

Ja näin tuli taas hyödynnettyä melkein kymmenen vuotta kaapissa maanneet raitalangan jämät ja varpaat pysyvät lämpiminä monta aikaa! Tyttären mekon tehtyäni oli todella mukava palata taas villasukkia neulomaan, ne kun valmistuvat illassa tai kahdessa. Palkitsevaa saada valmista aikaan lyhyessä ajassa pidemmän projektin jälkeen. Uniikkeja käyttösukkia puuhastelen vielä aikamoisen läjän, jotta saan tyhjennettyä kaapista kaikki jämälangat.


Nämä molemmat ohjeet löytyivät Novitan lehdistä ja ovat ehdottomasti mieluisimpia sukkamalleja, joita teen. Pitsi kuvio on helppo ja sukat valmistuvat ilman sen suurempaa laskemista ja tuskailua kuviomallin kanssa.

Ohjeet: Novita
Lanka: 7veljestä 
Puikot: KnitPro 3,5mm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti