lauantai 24. lokakuuta 2015

Syyslämpimäisiä

Koulussa vietetään villasukkapäivää. Ehkä loistavin idea ikinä. Tosin mietinpä vain niitä  lapsukaisia joilla ei ole ketään tekemässä sukkia. Teki melkein mieli askarrella pussillinen sukkia koululle niille, joilla villakiitureita ei ole tuona päivänä, mutta jotenkin laiskuuttani en sitten saanut aikaiseksi. Omalle nuppuselle valittiin ihanan karammellinen Novitan nostalgia lanka ja tehtiin sitten pitsisukat tuota lämpöisten varpaiden päivää varten. 

Syyslomaprojektina päätin testailla erilaisia neulekuvioita toteutettuna oikeilla ja nurjilla silmukoilla. Ihan kivat sukat näistä testailuista sitten tulikin, vaikka eripariset lopulta, koska en sen suuremmin langan menekkiä arvioinut ja aloitin sukan jämäkerästä. Omaan käyttöön taas yhdet uniikit :)

Raitalangasta tuli myös testattua putkisukkaa ja tosi kivasti toimi kierrekuvio raitakuosin kaverina. Taidan tehdä toisetkin tämmöiset. En ole ennen tehnyt putkisukkia, koska en itse tykkää käyttää sukkia, joista puuttuu kantapää. Hyvä puoli näissä testailuteoksissa on varmasti se, ettei meidän taloudessa ole kylmiä jalkoja vaikka ulkona sataisi kissoja ja koiria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti